Рецензије о Flekosteel

 • Милица
  Пре неколико месеци дијагностикован ми је реуматоидни артритис. Да зглобови не би у потпуности болели, одлучио сам да потражим лек који би помогао да се реши проблем. Решење је био Флекостеел гел. Желео бих да приметим да гел заиста даје резултат. Маст има кумулативни ефекат, тако да се бол не враћа након курса лечења.
  Flekosteel
 • Драган
  Ја сам спортиста и болови у зглобовима су честа појава у мојој каријери. Флекостеел гел помаже опуштању мишића након тренинга или такмичења, као и убрзавању регенерације ткива. Крему користим нередовно, али чак и уз ову апликацију производ даје резултате.
  Flekosteel
 • Йован
  Са 50 година зглобови се већ осећају, а моја колена су увече почела да се окрећу наопако или уз нагле промене температуре. Спас сам пронашао у Флекостеел масти, коју ми је лекар саветовао. Спектар деловања лека улива поверење, а резултат не оставља сумњу у ефикасност лека.
  Flekosteel
 • Драган
  Флекостеел је изврсна маст за болне зглобове. Ако вам је тешко да се крећете, дуге шетње узрокују бол и оток у зглобовима, топло препоручујем употребу масти. Гел Флекостеел ми је помогао и већ месец дана након курса лечења успео сам да се вратим у активан живот.
  Flekosteel
 • Милош
  Често идем у теретану и волим да трчим. Наравно, таква страст према спорту није потпуна без повреда. Флекостеел ми помаже да се изборим са боловима у зглобовима током пада. Гел сам пронашао случајно, сазнао сам на неком форуму. Покушао сам, свидео ми се резултат. Изненадило ме је да крема за зглобове садржи искључиво природне састојке.
  Flekosteel
Рејтинг Flekosteel
4.8
25